Ontspannen werken in een natuurlijke omgeving

Kirsten Schults, Mind of Your Own

Voor een klein groepje coaches heb ik begin dit jaar twee trainingsdagen georganiseerd bij Richard en Sandra. De natuurlijkflexruimte was een uitkomst! De prachtige plek met geweldig uitzicht maakte de ervaring extra bijzonder. Goed verzorgd, flexibel en er werd met mij mee gedacht. Heel fijn, een aanwinst voor ons dorp! Kirsten Schults Mind of Your Own (uit Tienhoven)

Mevr. S. Fisser, Coachelle.nl

"Superlocatie voor een strategiesessie. Inspirerend en zeer luxe. Klant en ik waren onder de indruk! Attente host zorgde zelfs voor een gebakje bij de koffie." Coachelle.nl | marketing & coaching voor ondernemende vrouwen Sandra Fisser, Coachelle

Irene van Druijten

Licht, lucht, groen en water: dit paradijselijke plekje dicht bij Utrecht werkte op een gezonde manier geestverruimend . Uitstekende omgeving voor teambuilding en (niet onbelangrijk): volop parkeerplaatsen beschikbaar. Voor herhaling vatbaar! Irene van Druijten

OMGEVING

Tienhoven heeft naast onze flexwerkruimte nog een aantal leuke bezienswaardigheden. Wellicht aardig om de intensieve werkochtend of -middag mee af te sluiten?

  • Een bezoek aan het streekmuseum Vredegoed met een bijzondere collectie plattelands- en boerenvoorwerpen
  • Een kijkje bij molen De Trouwe Wachter uit 1832
  • Een wandeling met een boswachter zonder bos, maar met weilanden met De Polderwachter: verrassend hoeveel er te weten is over de omgeving! Krijg een spoedcursus polstokspringen of ga lekker pannenkoeken eten.
DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

Op de voorgrond de Flexruimte met terras

Geïnteresseerd in onze flexwerkruimte?

Bel ons op 06-46740612 of vul het contactformulier in voor de beschikbaarheid.

Dhr. R. Klijn, VvAA Groep BV


"Hallo Sandra,
Fijn dat we gebruik konden maken van je fijne locatie in het mooie Tienhoven. De rust zo aan het water geeft rust in het hoofd.
Namens Team VvAA"

Mevr. A. Post, VvAA Groep BV


"Mooie locatie en makkelijk afspraken maken. Alle vrijheid in de planning"