Ontspannen werken in een natuurlijke omgeving

Kirsten Schults, Mind of Your Own

Voor een klein groepje coaches heb ik begin dit jaar twee trainingsdagen georganiseerd bij Richard en Sandra. De natuurlijkflexruimte was een uitkomst! De prachtige plek met geweldig uitzicht maakte de ervaring extra bijzonder. Goed verzorgd, flexibel en er werd met mij mee gedacht. Heel fijn, een aanwinst voor ons dorp! Kirsten Schults Mind of Your Own (uit Tienhoven)

Mevr. S. Fisser, Coachelle.nl

"Superlocatie voor een strategiesessie. Inspirerend en zeer luxe. Klant en ik waren onder de indruk! Attente host zorgde zelfs voor een gebakje bij de koffie." Coachelle.nl | marketing & coaching voor ondernemende vrouwen Sandra Fisser, Coachelle

Irene van Druijten

Licht, lucht, groen en water: dit paradijselijke plekje dicht bij Utrecht werkte op een gezonde manier geestverruimend . Uitstekende omgeving voor teambuilding en (niet onbelangrijk): volop parkeerplaatsen beschikbaar. Voor herhaling vatbaar! Irene van Druijten

TARIEVEN

Onze luxe mini-villa kun je huren tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Unieke kwaliteit tegen een zeer vriendelijke prijs, omdat we geen winstoogmerk hebben.

Als je een abonnement afneemt voor 200,- euro excl. BTW per jaar, wordt je “exclusief gebruiker” en kun je tegen de volgende superlage tarieven gebruikmaken van de mini-villa:

1. Exclusief gebruiker

  • 10,- euro ex BTW per uur
  • 35,- euro ex BTW per dagdeel (4 uur)
  • 70,- euro ex BTW per dag (8 uur)

2. Flexwerkdag Iedere maandag is het flexwerkdag en zijn er maximaal 6 werkplekken per uur te reserveren tegen een tarief van 5,- euro per uur. Je deelt de ruimte dan met andere flexwerkers. Goede mogelijkheid om te netwerken! Vooraf reserveren is verplicht.

3. Zonder jaarabonnement de mini-villa huren? Dat kan. De tarieven zijn dan als volgt:

  • 15,- euro ex BTW per uur
  • 55,- euro ex BTW per dagdeel (4 uur)
  • 100,- euro ex BTW per dag (8 uur)

 

Geïnteresseerd in onze flexwerkruimte?

Bel ons op 06-46740612 of vul het contactformulier in voor de beschikbaarheid.

Dhr. R. Klijn, VvAA Groep BV


"Hallo Sandra,
Fijn dat we gebruik konden maken van je fijne locatie in het mooie Tienhoven. De rust zo aan het water geeft rust in het hoofd.
Namens Team VvAA"

Mevr. A. Post, VvAA Groep BV


"Mooie locatie en makkelijk afspraken maken. Alle vrijheid in de planning"